Indiska på gång :D

Nu har jag laddat ner några indiska filmer och fler är på gång. Hade en intressant disskusion på MSN med Gabbi för några dagar sen om indien och intresset av kulturen. Så ska fildela några filmer med henne och sedan kolla på några stycken själv.

Har bestämt mig för att skärpa mig nu vad gäller livet. Jag ska börja ta livet på mera allvar, eftersom jag bara lever en gång. Så nu är det dags att ta till den flera tusen år gamla traditionen Ayurveda. Jag lovade mig själv att under 2010 ska jag börja leva och det är dags att börja göra det. Jogging blire också så ofta jag kan.

På söndag blire att pierca näsan. Efter lång tids beslutsångest, så har jag kommit fram till att vänster näsvinge är där jag vill pierca mig. En tunn silverring ska jag ha :D

Jag är så tacksam över att det finns kulturer som den indiska kulturen. I dessa kulturer finns det, för mig, inspiration till livet.

                                                             Nina






Jag hatar snö :@

Jag hatar snö. Jag har blivit så sjukt irriterad på all snö. Igår fick jag, Maria och Nedjma gå ända från klocket ner till stan pga de jävla spårvagnarna. Tills vi kom fram hade vi alla blivit is. Nu sitter man i alla fall hos Maria och gör ingenting, men snart ska vi väl förhoppningsvis ut, så att vi kan ****. Heheheheheh

Denna låt lyssnar Maria på hela tiden. Gillar den inte så mycket, men jag lägger upp den i alla fall:

Min tid för låtskrivning...

...har försvunnit. Har inte skrivit nånting på veckor. Inte för att jag inte har inspiration, utan för att jag har så mycket skolarbeten och läxor att göra. Jag har ju inte gjort något skit dock, men det är för att det känns som om jag har så sjukt mycket jag måste och vill göra och då stressar jag och känner mig frustrerad, så det slutar med att jag lägger mig och har ingenting gjort. Så har det varit ett par veckor nu. Jag börjar känna mig väldigt frustrerad och det är inte kul. Ska försöka bli klar med allt nu den här veckan, för då kommer jag bara skriva låtar hela lovet. Ska fan inte göra nåt annat. Bara sitta och skriva och chilla och kolla på film :)


Älskar Evanescence. Texterna är underbara och de är i mitt hjärta för alltid <3


Kiss-utställning :)

Idag va jag med Jossan på kiss-utställningen i statsmuseet. Kul med tidningsartiklar och bilder på kiss. Fick även lite musik spelat av Rytmusbarnen: Fredrik, Eric, Andreas och Kristoffer. Sjukt kul och verkligen grymt :D

                                            Nina
 

Café Broadway :)

Nu är jag hemma efter att ha spelat på Café Broadway. Dalja och Behia kom också senare för att höra mig, men de sa att de knappt hörde nåt och jag vet varför. Jag darrade som in i helvete av nervositet och för att det va så freaking kallt. Så självklart darrade jag så det knappt hördes och utav det som hördes var bara att jag darrade sönder. Hahahaha. Men är stolt över att jag faktiskt gjorde det. Stolt över mig själv. Ett steg närmare att KLARA av att stå på scen och sjunga bra.

                                                                                   Nina

Med Julia i datasalen :)

Just nu sitter jag vid datorn och gör nada. Lyssnar på musik och tänker på spelningen ikväll. Har ännu inte valt vilka låtar jag ska spela eller nåt. Måste välja 6 låtar som jag ska spela och det är nog det jag kommer att hålla med det hela dagen idag och sen vid 19.00 måste jag vara vid Café Broadway och då är det dags xD
på med idag.

Pierca näsan snaaaaart xD

Min mor är bäst, grymmast och underbar. Jag har nu länge velat pierca näsan, men svaret har alltid blivit nej. Men igår när jag frågade morsan så sa hon ja. Så nu får vi se när det blir då, men förmodligen blire nån gån nästa vecka eller på lovet. Kan inte vänta xD

Imorgon så spelar Singer/songwriters från skolan på Café Broadway. Ska bli fett soft, men vet ännu inte vilka låtar jag ska spela. Jobbigt, jobbigt. Måste kolla vad jag har för låtar och vad som kan låta bra. Spännande äre :D

Igår när jag var på stan med Felicia och Michaela så fastnade denna låt i mitt huvud. Gick runt och sjöng på den hela kvällen:




Headache :(

Har jätteont i huvudet och ska hela dagen idag plugga. Kmr enperson senare hitt som ska snacka smink. Hahaha fett intressant. Aa. Ny inspiration kmr all the time. The betrayal of a friend blir nog ännu en titel på mina låtar. Nice, nice. Nu ska jag i alla fall fortsätta med novellen.

                                                           Nina



Now I´m me...

Har nu under några dagar bara suttit framför en massa musikprogram såsom EarMaster och suttit framför musikspel som Synthesia. Kort sagt så har jag nördat dator. Ligger så sjukt mycket efter i skolan att jag verkligen inte kan tro att det är sant. Har bara haft en sak i mina tankar.

Men jag har i alla fall bestämt mig nu. Så fort jag får pengar igen, så ska jag tatuera in Lonely Bird i nacken och pierca näsan xD. Klockrent nice. Testade också mörkrött läppstift igår. Så sjukt nice. När min och Jossans band står på scen, då jävlar ska jag ta fram mitt alter ego, med rött läppstift, hehehe.

På senaste tiden så har jag fått så otroligt mycket inspiration. Citat och meningar har kommit fram lite överallt. Ett x antal låttitlar och mycket mer. 

Café Broadway nästa fredag mellan 19.00-22.00 så är det spelningar från Rytmus, då även jag kommer att medverka. Taggaaaaa :)

Här är några låtar som jag kan tjuta till i timmar:                                                                    


RSS 2.0